Geluidsverhuur voor elk evenement

Een bedrijfspresentatie waar de mensen achterin u niet verstaan, of een concert waar de muziek klinkt als ruis: het is niet nodig! Met goede apparatuur en deskundige geluidstechnici zorgen wij voor helder geluid op uw evenement.

Apparatuur van ElectroVoice

Verstaanbaar voor iedereen in de zaal en een bass die je vóelt. De ElectroVoice Line Array geluidssystemen behoren tot de nieuwste generatie in audio-technologie. De ongeëvenaarde geluidservaring komt pas echt tot zijn recht in zalen voor 100 personen of groter. De speakers maken het mogelijk om geluid direct te richten, waardoor onder alle omstandigheden een perfect geluid is te horen.

Het systeem bestaat uit top- en subkasten voor hoge en lage tonen. De speakers kunnen zowel hangend als staand geplaatst worden. De compacte afmeting en bescheiden vormgeving maken het systeem ideaal voor uiteenlopende doeleinden. We zetten ze bijvoorbeeld in bij concerten, theateroptredens en in clubs. Organiseert u een presentatie of vergadering waar spraakverstaanbaarheid belangrijk is? Ook dan is dit systeem goed inzetbaar. Combineer het systeem met microfoons, discussieapparatuur en luidsprekers, zodat iedereen kan deelnemen aan het evenement.
 

Apparatuur van ElectroVoice
Verkoop van geluidssystemen

Verkoop van geluidssystemen

Schaft u het geluidssysteem liever aan, in plaats van het te huren? Spyker Sound is onafhankelijk leverancier van diverse geluidsmerken. We geven advies over de juiste apparatuur voor uw toepassing. Ook de ‘last minute’-producten, zoals gaffa-tapes, batterijen, stekkers, connectoren, kabels en verlopen, koopt u bij Spyker Sound in Westervoort, in Midden-Nederland.