Lichtverhuur voor alle gelegenheden

Bent u wel te zien op het podium? Verlichting is echt een vak apart, maar gelukkig wel een vak waar wij meester in zijn. Spyker Sound in Midden-Nederland verhuurt verlichting voor elk evenement. Onze lichttechnici zorgen dat het licht altijd spot-on is.

Movingheads, profielspots en meer

Modellen op de catwalk, het hoofdpersonage in een theaterstuk en de muzikant op het podium: ze komen tot hun recht met de juiste verlichting. Omdat een goede belichting van veel zaken afhankelijk is, geven we u graag advies over de juiste lampen voor uw situatie. We hebben een ruim assortiment lampen en toebehoren om elk evenement effectief te kunnen belichten. Zo verhuren we:

  • eenvoudige par-verlichting
  • citybeamers
  • bewegend licht (onder meer movingheads en scanners)
  • trusskooien
  • groundsupports

Laat de actie echt opvallen door ook een podium of catwalk te huren. U steelt zeker de show met licht en geluid van Spyker Sound uit Westervoort, in Midden-Nederland.
 

Movingheads, profielspots en meer
Verlichting aanschaffen

Verlichting aanschaffen

Spyker Sound is onafhankelijk leverancier van diverse lichtmerken. Maak het uzelf gemakkelijk en schaf uw volledige lichtinstallatie bij ons aan. We adviseren u welke spots en lampen geschikt zijn voor uw gebruiksdoeleinden. Op het laatste moment nog iets nodig? Wij verkopen kleurenfilters, reservelampen, gaffa-tapes, stekkers, kabels en verlopen uit voorraad.